Bedrijfsprofiel

WEBland is opgericht in 1997 en bestaat nu dus 10 jaar. In de beginperiode van het internet waren voornamelijk de grotere bedrijven en organisaties klaar om het internet te veroveren. Naarmate de jaren vorderden is ook het midden- en kleinbedrijf er klaar voor. Een website en aansluiting op het internet zijn nu veel voordeliger en qua toepassingen vele malen nuttiger dan in de beginperiode van het internet.

Bij WEBland is veel expertise aanwezig qua beeldweergave en vormgeving in de website. Ook qua bedrijfsprocessen is er bij WEBland veel kennis aanwezig. Vele jaren verkoop-, plannings- en automatiseringservaring in de AGF-exportbranche is aanwezig binnen de WEBlandorganisatie. WEBland heeft voor diverse bedrijven websites gebouwd en heeft reeds vele technieken toegepast bij het bouwen van de sites. Verderop in de site kunt u zien tot wat voor resultaat dit heeft geleid.

Naast beeld en vormgeving is het ook van groot belang de te bouwen website in te richten op de (toekomstige) bezoekers. Een goede analyse van het bezoekersprofiel is dan ook cruciaal. WEBland kan daarnaast een website in meerdere talen uitvoeren. 

 

Bedrijfsgegevens :

WEBland
Laan van de Mensenrechten  137
2552 NR Den Haag
Tel    070-4400845
Mob  06-17056667
Email : bossy@webbland.nl 
www : www.webbland.nl 

 

 

WEBland